Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.aquapro-shop.sk, spoločnosť AQUA TECHNOLOGY  s.r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Chránime vaše údaje

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu. Tieto dáta uchovávame na serveroch, ktoré sú v našom vlastníctve a sú umiestené v priestoroch spoločnosti. Servery nie sú pripojené do verejnej internetovej siete, takže nemôže dôjsť k ich neoprávnenému získaniu treťou stranou.

Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky.

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a  AQUA TECHNOLOGY, s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Ak chcete dostávať informácie o novinkách, akciových ponukách  v poslednom kroku objednávky  alebo vpísaním svojej e-mailovej adresy do kolónky "poznámka“ prednostne na Váš e-mail" nám dobrovoľne dávate súhlas k tomu, aby sme Vás o týchto zľavách a ponukách mohli informovať a kontaktovať za účelom marketingu. 

Kontaktná adresa

AQUA TECHNOLOGY s.r.o.
Piaristická 2
949 01 Nitra

Emailová adresa:  info@aquatechnology.sk

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov (odstránenie adresy z databázy)

  1. v každej emailovej správe nájdete odkaz "zrušiť zasielanie newsletterov", po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. v nastavení svojho účtu môžete zrušiť zasielanie novinkových emailov
  3. pošlite žiadosť na email info@aquatechnology.sk a váš email bude vyradený z databázy

Možnosti odstránenia osobných údajov

  • v prípade, že máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese info@aquatechnology.sk s touto žiadosťou. Bezodkladne odstránime všetky osobné či citlivé údaje.

Cookies

Naše webové stránky aquapro-shop.sk používajú tzv. Cookies. Cookies používame k tomu, aby sme vám zobrazili relevantnú, užívateľsky prívetivú a efektívnu ponuku. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači / zariadení a používajú sa vo vašom prehliadači. Používame prevažne tzv. "session cookies". Tieto budú vymazané po dokončení návštevy našich webových stránok. Cookies nepoškodí vaše zariadenie a neobsahujú žiadny vírus. Ako užívateľ obvykle môžete cookies vo svojom počítači zakázať. Pokiaľ cookies vo svojom prehliadači zakážete, nebude možné použivať všetky funkcie nášho webu aquapro-shop.sk správne.